Skip to main content

Bezorging in heel Nederland

Scherp geprijst

Direct van de teler

Verras jouw moeder met bloemen op Moederdag

Op zondag 14 mei is het de dag dat we alle moeders weer in het zonnetje mogen zetten. Laat haar weten hoe bijzonder ze is en verwen haar met een feestelijk Moederdag bloemetje. Een boeket bloemen zorgt voor sfeer in huis en kan een warm gevoel overbrengen: het is dus daarom altijd een goed cadeau voor Moederdag en je gaat zeker een glimlach op jouw moeders gezicht toveren! Bestel nu jouw bloemetje voor Moederdag gemakkelijk online bij ons.  

> 20 boeketten of cadeaubonnen geven?

Vraag een prijs aan

OFFERTE

Geef een bloemen
bon cadeau!

Vanaf €29,95

BEKIJKEN

Zakelijk abonnement
afsluiten?

Vanaf €16,95

BEKIJKEN

1 boeket
bezorgen?

Vanaf €17,95

BEKIJKEN

Op maat:

> 20 boeketten versturen

Vraag
een prijs aan

OFFERTE

Geef een tijdelijk
abonnement
cadeau!

Vanaf €79,95

BEKIJKEN

Zakelijk abonnement
afsluiten?

Vanaf €16,95

BEKIJKEN

1 boeket
bezorgen?

Vanaf €17,95

BEKIJKEN

De mooiste bloemen voor Moederdag bestellen

Wij hebben een prachtig veldboeket met zachte en roze tinten voor alle lieve moeders ontworpen. Een boeket met onder andere de klassieke roos en de romantische lisianthus zal zorgen dat je dit stukje liefde kan overbrengen naar jouw dierbare (schoon)moeder. Deze samenstelling van bloemen vormen samen het ideale Moederdag cadeau!

Laat een prachtig boeket op Moederdag bezorgen

Het moederdag boeket verpakken wij voor je in een luxe cadeauverpakking. Als je deze bij ons besteld, wordt het boeket de zaterdag voor Moederdag bij jou bezorgd. Zo is het boeket nog lekker vers wanneer jij het zondag aan jouw moeder geeft! 

 

Stuur je de bos liever direct naar jouw moeders adres? Dat kan natuurlijk ook! Bezorg het prachtige Moederdag veldboeket zaterdag direct op haar adres, zodat ze zondag volledig kan genieten van haar Moederdag boeket! 

Geef jouw moeder een bloemen cadeaubon

Wil je jouw lieve moeder toch van meer dan 1 veldboeket laten genieten? Verras haar met een cadeaubon voor een tijdelijk abonnement. Bepaal zelf hoeveel boeketten je cadeau doet en welke maat veldboeket je wilt geven.  

 

Elke twee weken wordt je moeder blij gemaakt met een prachtig vers veldboeket. Het cadeau abonnement stopt vanzelf wanneer alle boeketten bezorgd zijn. Bij de eerste levering ontvangt zij ook een prachtige bijpassende vaas waar de bloemen in zullen stralen. Meer informatie kun je vinden op onze pagina over onze cadeau abonnementen. 

Welke bloemen geef je op Moederdag?

Bloemen zijn het ideale Moederdag cadeau. De klassieke Roos, de sierlijke Lisianthus of bijvoorbeeld de kleurrijke Gerbera zijn ideale bloemen om te geven op Moederdag. Andere bloemen die geschikt zijn voor moederdag zijn: 

  • Ranonkel 
  • Anthurium 
  • Zonnebloemen 
  • Tulpen 
  • Pioenrozen 
  • Gemengd boeket 

Kun je niet kiezen welke bloemen je wilt geven? Ons veldboeket is speciaal samengesteld voor het perfecte Moederdag cadeau, gemixt met prachtige roze en zachte kleuren bloemen. 

De meest verse bloemen van de teler bij jou in huis!

De meest verse bloemen van de teler bij jou in huis!

Direct van de teler

Onze bloemen kopen we direct bij de telers, zo houden we de keten kort. Dat komt ten goede van de prijs én je bloemen zijn supervers!

Flexibel

We bezorgen door heel Nederland van woensdag tot en met zaterdag.

De scherpste van Nederland!

Bloemen online laten bezorgen is prijzig. Dat kan best betaalbaar vinden wij! Wij maken het mogelijk.

Ontmoet onze telers

Ontmoet onze telers