Bezorging in heel Nederland

Je zit nergens aan vast

Direct van de teler

Direct van de telers

Bij Bloemenvandeteler.nl krijg jij de meest verse seizoensbloemen. Dit komt omdat wij direct bij de telers inkopen. Zo verkorten we het proces, wat gunstig is voor de versheid en de prijs.

Zorgvuldig gecombineerd

Wij combineren iedere week op dinsdag t/m vrijdag de verse bloemen van iedere teler in jouw boeket.  Elke twee weken een nieuw ontwerp, vol verse seizoensbloemen.  Iedere keer weer een verrassing!

Bij jou thuis

Kies zelf welke bezorgdag jou uitkomt. Je ontvangt de avond van te voren een track&trace berichtje van PostNL met je tijdvak. En dan… lekker genieten van de de luxe van mooie bloemen in huis!

1. Bestel je eerste bos bloemen

Bestel je flexibele bloemen abonnement en volg de eenvoudige stappen. Kies zelf de dat dat jou het beste uitkomt!

Bestel je eerste bos

2. Bloemen direct van de teler

Drie keer per week ontvangen we vers geoogste bloemen van onze telers. Vervolgens combineren wij de bloemen volgens het twee wekelijkse ontwerp van onze designers. Het team pakt de boeketten met veel zorg in en legt ze in een speciale bloemenverzenddoos. We zorgen dat de bloemen veilig ingepakt zitten en natuurlijk krijgen ze genoeg water mee. Dan gaan ze de avond voor jouw bezorgdag onderweg!

3. Volg ons op social media

Iedere twee weken is het weer een verrassing welk boeket onze ontwerpers voor je in petto hebben. We zijn altijd op zoek naar bijzondere soorten en staan altijd te trappelen als er weer een mooie seizoensbloem verkrijgbaar is, zoals deze zomer bij de zonnebloem, de gladiool en de hortensia. Maar om een klein kijkje in de keuken te geven, verklappen wij altijd één seizoenbloem van jouw boeket via Facebook of Instagram.  Dus: houd onze social media goed in de gaten!

Bestel je eerste bos