Bloemen thuisbezorgen? Hoe het werkt.

1.DirectVanDeTeler_BvdT-01

Direct van de telers

Bij Bloemenvandeteler.nl kun je de mooiste bloemen thuis laten bezorgen. Onze boeketten bestaan uit een prachtige  veldboeket mix van super verse seizoensbloemen. Dit komt omdat wij direct bij de telers inkopen. Zo verkorten we het proces, wat gunstig is voor de versheid en de prijs.

6.ZorgvuldigCombineren_BvdT-06

Zorgvuldig gecombineerd

Wij combineren iedere week op dinsdag t/m vrijdag de verse bloemen van iedere teler in jouw boeket. Welke bloemen dit boeket bevat, is elke keer weer een verrassing, maar één ding is zeker: het zit bomvol prachtige, verse seizoensbloemen!

7.BijJouThuis_BvdT-07

Bloemen leveren aan huis

Kies zelf op  welke dag je de bloemen thuisbezorgd wil hebben. Via je account kun je dit en je frequentie aanpassen, wat jou uitkomt! Je ontvangt de avond van te voren een track&trace berichtje van PostNL met je tijdvak. En dan… lekker genieten van de de luxe van mooie bloemen in huis!

Bloemenvandeteler-

1. Laat je eerste bos bloemen thuisbezorgen

Bestel je flexibele bloemen abonnement en volg de eenvoudige stappen. Bepaal zelf wanneer we de bloemen aan huis leveren!

2. Bloemen thuisbezorgd, direct van de teler

Drie keer per week ontvangen we verse bloemen van onze telers. Vervolgens combineren wij de bloemen volgens het tweewekelijkse ontwerp van onze designers. Het team pakt de boeketten met veel zorg in en legt ze in een speciale bloemenverzenddoos. We zorgen dat de bloemen veilig ingepakt zitten en natuurlijk krijgen ze genoeg water mee. In de avond gaat je boeket onderweg. De dag erna kunnen we het boeket aan huis leveren!

IMG_8071 5
bloemenvandeteler_facebook

3. Volg ons op social media

Iedere twee weken is het weer een verrassing welk boeket aan huis je ontvangt: dat wordt bepaald door onze ontwerpers. Die zijn altijd op zoek naar bijzondere soorten en staan iedere keer weer te trappelen als er een mooie seizoensbloem verkrijgbaar is, zoals deze zomer bij de zonnebloem, de gladiool en de pioen. Maar om een klein kijkje in de keuken te geven, verklappen wij altijd één seizoensbloem van jouw boeket via Facebook of Instagram. Wanneer je regelmatig een levering bloemen aan huis ontvangt, is het dus extra leuk om onze social media goed in de gaten te houden!