Bezorging in heel Nederland

Je zit nergens aan vast

Direct van de teler

Direct van de telers

Bij Bloemenvandeteler.nl krijg jij de meest verse seizoensbloemen. Dit komt omdat wij direct bij de telers inkopen. Zo verkorten we het proces, wat gunstig is voor de versheid en de prijs.

Zorgvuldig gecombineerd

Wij combineren op woensdagmiddag en donderdag de bloemen van iedere teler tot de boeketten.  Elke twee weken een nieuw ontwerp, vol verse seizoensbloemen.  Iedere keer weer een verrassing.

Bij jou thuis

Op vrijdag, uiterlijk zaterdag kun je de bezorger al verwachten. Je ontvangt van te voren een track&trace berichtje voor het tijdvak. En dan is het zorgeloos genieten van de mooie bloemen, want het abonnement is flexibel; pauzeren of stopzetten kan op ieder moment (m.u.v. acties).

1. Bestel je eerste bos bloemen

Bestel je flexibele bloemen abonnement en volg de eenvoudige stappen. Als je een abonnement afsluit voor dinsdag einde dag kun je de vrijdag, eventueel zaterdag erna al jouw eerste bloemen verwachten. Bestel je erna, dan begint je abonnement de week erna. Zo kunnen we onze telers op tijd vragen om de mooiste seizoensbloemen te oogsten.

Bestel je eerste bos

2. Bloemen direct van de teler

Op woensdagmiddag halen we de bloemen op bij de teler. Vervolgens combineren wij de bloemen volgens het design van onze ontwerpers. Het team pakt de boeketten met veel zorg in en legt ze in een speciale bloemenverzenddoos. We zorgen dat de bloemen veilig ingepakt zitten en natuurlijk krijgen ze genoeg water mee. Dan gaan ze donderdag einde dag onderweg!

3. Volg ons op social media

Iedere twee weken is het weer een verrassing welk boeket onze ontwerpers voor je in petto hebben. We zijn altijd op zoek naar bijzondere soorten en staan altijd te trappelen als er weer een mooie seizoensbloem verkrijgbaar is, zoals deze zomer bij de zonnebloem, de gladiool en de hortensia. Maar om een klein kijkje in de keuken te geven, verklappen wij altijd één seizoenbloem van jouw boeket via Facebook of Instagram.  Dus: houd onze social media goed in de gaten!

Bestel je eerste bos