Bezorging in heel Nederland

Je zit nergens aan vast

Direct van de teler

Een betaalbaar abonnement op prachtige bloemen, het moest kunnen!

Hallo! Wij zijn Bloemenvandeteler.nl. Wij zijn natuurlijk gek op bloemen en willen zoveel mogelijk mensen zoals jij hiervan laten genieten.  Want bloemen, doen wat met je!

Bloemenvandeteler.nl is ontstaan vanuit de ambitie om een abonnement op mooie, verse seizoensbloemen voor zoveel mogelijk mensen betaalbaar te maken. We zijn er trots dat we met zoveel goede telers samenwerken. Door direct in te kopen kunnen we de keten kort houden. En dat maakt onze bloemen super vers en betaalbaar.

En omdat we zelf ook bloementelers zijn, zit de liefde voor bloemen bij ons in ons dna. En we weten natuurlijk precies waar we de mooiste soorten kunnen vinden!

Toen we de bloemenexport door de uitbraak van COVID-19 plotseling zagen instorten hebben we onze bloemendienst versneld van start laten gaan. Zo dragen we samen een steentje aan het voortbestaan van onze bloementelers.

John: teler van orchideeën

John is zelf bloementeler, van snij-orchideeën. Samen met zijn broer Wim.

Echt een familiebedrijf, zo startte ooit zijn opa Han als teler eigelijk noodgedwongen een sla en tomatenkwekerij. Dat ging vaak in die tijd zo, als er niet genoeg land was om te verdelen onder de zonen. Zijn zoon Ies nam het bedrijf graag over en schakelde over naar gele paprika’s. En het zelf kiezen van je gewas lijkt wel een stukje eigengereidheid in de karakters van deze mannen, want zoon John schakelde ook om. Naar bloemen. John is een echte teler met ondernemersbloed. Naast zijn bloemenkwekerij begon hij sinds 2010 ook boeketten en bloemstukjes te combineren en te verkopen. Zijn netwerk onder de collega telers is de basis waarop Bloemenvandeteler.nl kan bouwen.

Marieke, marketingexpert en bloemen liefhebber

Marieke is de zus van bloementeler John. Het familiebedrijf trok haar niet echt dus ging ze studeren. Marketing, dat was echt haar hobby waar ze werk van kon maken! Na een mooie carrière met diverse marketingonderscheidingen bij PepsiCo, Unilever en Upfield begon de wens om direct aan consumenten te verkopen steeds sterker te worden. Ze oriënteerde zich rustig  op mooie e-commerce banen toen de Corona crash, want dat was het in bloemen land, gebeurde. ‘Toen John me belde wist ik dat we het moesten doen. Natuurlijk hadden we al vaak tijdens de verjaardagen gefilosofeerd over wat als we bloemen abonnementen betaalbaar konden maken… John ging het doen zei hij, lanceren van een consumenten service midden in de crisis. Of ik mee wilde doen. Ik zei meteen JA, ik voelde dat dit onze kans was. ‘

Remko: degene door wie alles draait

Remko is degene door wie alles draait. Zowel de website als de coördinatie van de productie is waar hij vanaf dag 1 verantwoordelijk voor is. Zijn passie voor systemen en data gecombineerd met zijn ervaring in de bloemen en planten branche maakt Bloemenvandeteler.nl voor hem een ultieme startup die hij niet wilde missen. Er is veel te bouwen en te optimaliseren en uit data te leren zodat we de snelle groei kunnen faciliteren. Het liefst lost Remko alles op met een slimme digitale oplossing. Zodat het verzamelen van orders, inpakken en verzenden super efficiënt draait.