Skip to main content

Bezorging in heel Nederland

Stopt automatisch

Direct van de teler

€74,95

Bekijk

€104,95

Bekijk

€194,95

Bekijk

€374,95

Bekijk

€99,95

Bekijk

€134,95

Bekijk

€254,95

Bekijk

€494,95

Bekijk

Elke twee weken verrassen we degene die jij dit zo gunt met een creatie van prachtige seizoensbloemen.

Een tijdelijk abonnement op mooie verse bloemen cadeau geven, dan zit je altijd goed!

Geef een tijdelijk bloemenabonnement cadeau op de meest verse bloemen van de teler, dan zit je altijd goed!

Iedere twee weken

Bezorging in heel Nederland

Stopt automatisch

Je zit nergens aan vast

Verrassend

Iedere twee weken een uniek boeket

Ontmoet onze telers

Ontmoet onze telers

Bloemenabonnement cadeau geven van bloemenvandeteler.nl

Een leuk en origineel cadeau bedenken kan erg lastig zijn. Bloemenvandeteler.nl heeft daar de perfecte oplossing voor, namelijk het geven van een prachtig bloemenabonnement cadeau! Benieuwd naar hoe we het doen? Lees hier hoe wij te werk gaan om de ontvanger van het bloemenabonnement cadeau iedere twee weken van de mooiste bloemen te voorzien!

Een bloemenabonnement cadeau; welke opties heb je?

Naast het geven van een los boeket kun je bij ons ook terecht voor een bloemenabonnement. Met een cadeaubon voor bloemenabonnementen zit je namelijk altijd goed. Maak een keuze uit een bloemenabonnement cadeau opties. De ontvanger krijgt zo iedere twee weken een vers en uniek boeket. Het abonnement stopt automatisch wanneer de abonnementsduur is verstreken. Zo is het bloemenabonnement perfect om aan een dierbare cadeau te geven!

Een abonnement op bloemen cadeau geven in heel Nederland

Verse en prachtige bloemen zijn natuurlijk altijd erg leuk om te geven. Met de bloemen cadeauabonnementen bezorgen wij  iedere twee weken een vers en uniek boeket cadeau. Deze bloemen bezorgen wij in heel Nederland. Voor de bezorging kiest de ontvanger van de cadeaubon zelf tijdens het inwisselen zijn of haar gewenste leverdag. De avond voor bezorging sturen wij natuurlijk een track&trace bericht zodat hij of zij weet wanneer de bloemen geleverd worden. Zo kom je ook niet voor verrassingen te staan!

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op

Wil je meer weten over de cadeau bloemenabonnementen of heb je andere vragen? Neem dan even contact met ons op via het contactformulier of stuur ons een berichtje via Facebook of Instagram. Wij helpen je graag