Geef een boeket of een
bloemenabonnement cadeaubon!

DeTelers

Direct van de teler

Onze bloemen kopen we direct bij de telers, zo houden we de keten kort. Dat komt ten goede van de prijs én je bloemen zijn supervers!

4.-welke-dag-1024x1024

Flexibel abonnement

Pas via je account supereenvoudig je frequentie, bezorgdag of boeketmaat aan. En natuurlijk kun je pauzeren als je er niet bent.

2.InHetWeekendInHuis_BvdT-02

Altijd gratis bezorgd

Altijd gratis bezorging bij een abonnement, ook als je bloemen cadeau doet.

Piggy_63-63

Meest scherpe prijs!

Bloemen online laten bezorgen is vaak zo duur. Dat kan best betaalbaar vinden wij! Jij verdient dit toch ook? Altijd een verrassing, altijd bloemen in huis.

Geef een boeket of een bloemenabonnement cadeau!

Een verjaardag, een bruiloft, een diploma-uitreiking of een etentje. Een bos bloemen is voor elke situatie een goed cadeau. Verse en prachtige bloemen zijn natuurlijk altijd erg leuk om te geven, dus dan is een cadeaubon voor bloemen een ideaal cadeau. Met de bloemen cadeau abonnementen bezorgen wij iedere twee weken een vers en uniek boeket cadeau, al vanaf 29,95.

Bloemenabonnement cadeau geven van Bloemenvandeteler.nl

Een leuk en origineel cadeau bedenken kan lastig zijn. Bloemenvandeteler.nl heeft daar de perfecte oplossing voor, namelijk het geven van een prachtig bloemenabonnement als cadeau! Met deze bloemenbon bepaal je zelf hoeveel bloemen je wilt geven. De ontvanger krijgt een prachtige vaas bij het bloemenabonnement, een perfect compleet cadeau voor een dierbare.

Onze bloemen zijn super vers en komen direct van de teler vandaan. Benieuwd naar hoe we het doen? Lees hier hoe wij te werk gaan om de ontvanger van het bloemcadeau iedere twee weken blij te maken met de mooiste bloemen!

Een bloemenabonnement cadeau; hoe werkt het?

Naast het geven van een los boeket kun je bij ons ook terecht voor een cadeau bloemenabonnement. Met een bloem cadeaukaart voor een bloemenabonnement zit je namelijk altijd goed. Je kan bij ons zelf bepalen hoeveel boeketten je cadeau wilt doen. Ook bepaal je zelf hoe groot het boeket is dat je als bloemcadeau geeft.

De ontvanger van de bloemenbon kiest zelf tijdens het inwisselen zijn of haar gewenste bezorgdag. Ze kiezen een mooie vaas uit die ze bij hun eerste bestelling krijgen en ontvangen dan iedere twee weken een vers en uniek veldboeket. Het cadeau bloemenabonnement stopt vanzelf, dus je zit nergens aan vast! Zo is een bloemenbon perfect om aan een dierbare cadeau te geven!

Een abonnement op bloemen cadeau geven in heel Nederland

Onze bloemen bezorgen wij in heel Nederland, op elke dag van de week (behalve op dinsdag en zondag). De avond voor de bezorging sturen wij natuurlijk een Track&Trace bericht naar de ontvanger zodat hij of zij weet wanneer de bloemen bezorgd worden.

We krijgen drie keer per week verse bloemen binnen. We zorgen dat de bloemen veilig ingepakt zitten en natuurlijk krijgen ze genoeg water mee voor transport. In de avond worden de bossen opgehaald en de dag erna kunnen we het boeket aan huis leveren! Ook krijgen de ontvangers twee zakjes bloemenvoeding erbij voor een zo vers mogelijk bloemcadeau!

Bloemencadeaubon online of fysiek

Er zijn meerdere opties hoe je de bloemencadeaubon kan ontvangen: online of fysiek. Je kan de bloem cadeaukaart digitaal via de mail ontvangen: op deze manier kan je direct de cadeaubon downloaden en uitprinten. Zo kun je dezelfde dag nog jouw bloemcadeau geven.

We kunnen ook jouw bloem cadeaukaart versturen in onze luxe bloemenbon cadeauverpakking. Onze luxe cadeauverpakking kost €4,95. Dit feestelijke cadeaudoosje gaat zorgen dat het geven van dit bloemcadeau een feestje wordt!

Cadeaubon verzilveren?

Ben jij de ontvanger van zo’n mooie bloemen cadeaubon, maar weet je nog niet waar je deze kunt inleveren? Start hier om jouw persoonlijke code in te vullen en jouw eerste cadeauboeket met vaas te bestellen. Nog niet helemaal duidelijk? Bekijk hier de video hoe je de bloemen cadeaubon inwisselt.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op

Overtuigd? Bestel nu jouw cadeau bloemenabonnement zodat je die ene lieverd kunt verrassen. Wil je meer weten over de cadeau bloemen abonnementen of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of stuur ons een berichtje via Facebook of Instagram. Wij helpen je graag.