Vazen

Vaas Fleur, de meest linker op deze foto is perfect bij de Heel Lief boeketten (XL).

Vazen Roos, Iris en Madelief die ernaast staan passen perfect bij de Lief boeketten (L)

De mooiste hoge vazen voor bij je boeket

Bij een mooi boeket hoort natuurlijk een mooie vaas. Daarom hebben wij naast onze boeketten, ook een klein assortiment aan vazen. Ons assortiment bestaat uit hoge glazen vazen, van verschillende formaten en verschillende designs.

Ik zoek een grote glazen vaas

Ben je op zoek naar een grote vaas van glas, dan raden wij de vaas Fleur aan. Deze grote vaas is zeer geschikt voor onze Heel Lief boeketten (XL). Daarnaast hebben wij nog drie andere grote glazen vazen in ons assortiment. De vazen Roos, Iris en Madelief zijn alle drie geschikt voor de Lief boeketten (L) die wij aanbieden. Je hoeft dus niet langer te zoeken naar een glazen vaas die groot genoeg is voor je boeket, want je kan ze direct bestellen met je boeket. Zo ben je er in ieder geval zeker van dat je boeket er mooi bij zal staan in huis!

Ik zoek iets kleiners

Kun je niet kiezen welke hoge vaas je wil of heb je bloemen over uit een boeket, dan kun je kiezen voor onze Lieve vaasjes mix. De Lieve vaasjes mix bestaat uit drie verschillende kleine vaasjes met verschillende motieven: een met ruitjes, een met roosjes en een met ribbels. De vaasjes kun je perfect naast elkaar kwijt, of zet ze op verschillende plekken in je huis. De vaasjes zijn momenteel niet los van elkaar te bestellen.

Leuke vazen-acties

Af en toe organiseren we leuke acties waarbij je bijvoorbeeld een vaas gratis ontvangt bij je eerste boeket. Je kunt dan kiezen voor een grote glazen vaas. Bij deze actie abonnementen vragen we je een aantal boeketten lid te blijven, check hiervoor de actievoorwaarden. Kies je voor een flexibel abonnement? Dan zit je nergens aan vast en kun je natuurlijk altijd zelf een vaas meebestellen. Wanneer je een cadeaubon van ons gehad hebt, krijg je automatisch een hoge vaas bij je eerste bestelling. We raden je aan om de website in de gaten te houden voor de laatste acties.