Kerstkrans voor buiten en binnen

Een echte klassieker voor tijdens de Kerst: de kerstkrans. Deze kan natuurlijk niet ontbreken in jouw huis: en wij hebben een twee prachtige kransen voor je ontworpen!

De traditie van kerstkransen

De kerstkrans is zo’n decoratie die je in de Kerst niet over wilt slaan. Deze oeroude traditie komt van de lauwerkrans en gaat helemaal terug naar de tijd van de Grieken en Romeinen. Ze gaven deze kransen aan sporters te feliciteren en eren.

 

Deze gezellige klassieke versiering staat symbool voor eeuwige liefde en eeuwig leven. Dit komt omdat een cirkel geen begin en einde heeft en dus wordt een krans vaak met oneindigheid geassocieerd.

 

 

Twee verschillende ontwerpen

Tegenwoordig kan je kerstkransen in allerlei soorten en ontwerpen vinden. Onze ontwerpers hebben twee ontwerpen voor jullie bedacht: De basis is een groene kerstkrans met een diameter van 30 cm, maar ze hebben twee verschillende versieringen. De eerste is een witte variant met zilveren details en de andere kerstkrans heeft rode accenten.

 

 

De kerstkrans buiten hangen

Deze kerstkrans is sterk genoeg voor buiten, dus het is geen probleem om de kerstkrans buiten te hangen of neer te leggen. Door de luchtvochtigheid krijgt de krans voldoende vocht om de hele kerst mooi te blijven. Je hoeft verder niet de krans te verzorgen; lekker makkelijk dus! Als je deze gezellige kerstkrans toch liever binnen hebt liggen, kan je deze met een plantenspuit om de dag een beetje natspuiten zodat deze niet uitdroogt.

 

 

Hoe hang ik de kerstkrans aan de voordeur?

Bij deze krans krijg je een mooie strik meegestuurd. Door deze eenmaal om je krans te slaan kan je een handige lus maken. Maar hoe hang je deze op aan jouw (voor)deur?

 

Een andere optie is een deurhanger voor een kerstkrans. Deze handige haak kan je makkelijk aan de deur hangen, zonder je deur te beschadigen. Het is ook weer heel makkelijk om de krans van de deur af te halen na de kerstperiode.

 

Een andere optie is een zuignap op de deur bevestigen. Sommige zuignappen hebben handige haken of lussen waar je het lint aan kan hangen. De zuignap is iets meer zichtbaar aan de binnenkant van de deur, maar het is een handige optie om een krans op te hangen zonder je deur te beschadigen.

 

Heb jij een al een haakje boven de deur? Super fijn! Gebruik de strik om deze aan jouw deur te hangen.

 

 

Tip: Wil je niet dat er krassen op je voordeur komen? Gebruik dan wat vilt voor de achterkant van de kerstkrans. Je kan dit vastplakken met tape of bijvoorbeeld een lijmpistool.

 

 

De kerstkrans op tafel

Wil je liever de krans op een bijzet tafel leggen of ergens anders neerzetten? Je kan eventueel het lint gebruiken om een leuke strik te maken. Dit vult de krans weer op en ziet er super gezellig uit; nu is het bijna een kerststuk voor op tafel!

 

Verlichting voor de kerstkrans

Extra sfeer toevoegen in de kerstkrans? Bij ons kan dat! We hebben een schattig lichtsnoer voor jou die je kan meebestellen bij je krans. Deze lampjes zijn heel licht, gaan gemakkelijk door je kerstkrans heen en worden niet warm. Daardoor zullen ze ook geen invloed hebben op de houdbaarheid van je kerstkrans. En zeg nou zelf: zo’n verlichte kerstkrans geeft toch weer extra sfeer in de december maand.

 

 

 

 

Haal nu de kerst sfeer in huis!

Heb jij nou nog niet zo’n super leuke kerstkrans besteld en hebben we je overtuigd? Als actief abonnee kan je de krans meebestellen met je abonnement. Geen abonnee of wil je een van deze leuke kransen cadeau doen tijdens de kerstdagen? Kies welke kerstkrans jij nou echt geweldig vindt. Bestel hier de kerstkrans met zilveren accenten of bestel nu de kerstkrans met rode accenten.

 

Benieuwd naar onze andere kerstproducten en wil je nou meer weten over deze gezellige producten wij hebben klaargezet? Bekijk dan hier ons kerstassortiment. Of sluit een abonnement af en geniet van de prachtige boeketten tijdens de kerstperiode.

 

Wij zijn benieuwd hoe jij kerstkrans erbij gaat hangen of liggen tijdens de feestdagen. Laat het ons zien op onze Instagram of Facebook!

Emma