Skip to main content

De leukste zak van sinterklaas vóór kinderen, tégen kanker

Het heerlijk avondje komt er weer aan! En heeft de Sint bij jullie ook vaak een zak tekort voor alle cadeautjes?

 

Bestel dan nu de leukste zak van sinterklaas voor kinderen, tegen kanker.

 

100% van de netto opbrengst gaat naar de Prinses Máxima Foundation voor onderzoek naar kinderkanker. Zo draag jij mee aan de missie om ieder kind met kanker te genezen, met optimale kwaliteit van leven.

 

Deze grote jute Sinterklaas zak (60 x 110 cm) kost €7,50. De zak is van stevige kwaliteit en heeft een vrolijke Sinterklaasprint. Door het grotere formaat is de jute zak ideaal om veel Sint cadeautjes in te stoppen.

 

Exclusief voor abonnees, vanaf 1 november via je account mee te bestellen bij je boeket!

Hoe is deze Sinterklaas actie ontstaan?

Op deze foto zie je in het midden Marie-Céline Nooteboom, initiatiefneemster van de leukste zak van sinterklaas:

 

Haar zoontje James kreeg op 3- jarige leeftijd de diagnose Acute Lymfatische Leukemie (ALL). Dit verandert dit de kijk op de wereld van James en de mensen die dicht bij hem staan. Het leven van James en alle andere kinderen met deze ziekte staat in het teken van maar een doel: beter worden en blijven! Vandaag kunnen we gelukkig al veel: 81% van de kinderen met deze Leukemie kunnen we genezen. Dat moet en kan nog beter! De ambitie van morgen is om alle kinderen met kanker te genezen, met optimale kwaliteit van leven.

 

Marie-Céline: ik ben super dankbaar voor de steun die Bloemenvandeteler.nl deze actie wil geven. Wij sturen de zakken die je de komende week bestelt in 1x naar de inpaklocatie van de bloemen en Bloemenvandeteler.nl draagt de volledige €7,50 aan ons af. Heel lief dat zij ons steunen door het onder de aandacht te brengen en kosteloos de zakken mee te sturen.

De meest verse bloemen van de teler bij jou in huis!

De meest verse bloemen van de teler bij jou in huis!

Direct van de teler

Onze bloemen kopen we direct bij de telers, zo houden we de keten kort. Dat komt ten goede van de prijs én je bloemen zijn supervers!

Flexibel abonnement

Pas via je account supereenvoudig je frequentie, bezorgdag of boeketmaat aan. En natuurlijk kun je pauzeren als je er niet bent

Een betaalbaar cadeautje voor jezelf

Bloemen online laten bezorgen is vaak zo duur. Dat kan best betaalbaar vinden wij! Jij verdient dit toch ook? Altijd een verrassing, altijd bloemen in huis.