Klik hier voor het overzicht van cadeau-bestellingen.

Inloggen

Registreren

Er wordt een wachtwoord verzonden naar je e-mailadres.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Bestel een vaas

 • Actie Vaas (met code)

  €5,95
 • Vaas Fleur

  6,95
 • Vaas Madelief

  5,95
 • Vaas Iris

  5,95
 • Vaas Roos

  5,95

Geef een bos cadeau

15,95 – 25,95

Maak een keuze

Veelgestelde vragen

Hoe werkt de betaling?

Bij de eerste bestelling betaal je via iDeal. Dit is bedoeld om jouw betaalgegevens te koppelen aan ons systeem. Hierna wordt er via automatische incasso in de week wanneer je de bloemen ontvangt het bedrag automatisch afgeschreven.

Hoe pauzeer ik mijn abonnement?

Je kunt je abonnement pauzeren via je profiel. Let op, de verwerking heeft minimaal 9 dagen nodig, dus pauzeer op de donderdag voorafgaand aan de week dat je wenst te pauzeren.

Het is zo dat je zelf het abonnement weer op actief dient te zetten, ook 9 dagen minimaal van te voren wanneer je de bloemen weer wenst te ontvangen.

Hoe wijzig ik een abonnement?

Je kunt je abonnement wijzigen door een mailtje te sturen naar support@bloemenvandeteler.nl. Let er wel op dat wanneer het bedrag van je abonnement is afgeschreven je abonnement pas bij de eerstvolgende betaling gewijzigd kan worden.

Wanneer vindt de betaling voor het abonnement plaats?

De betalingen worden om de week in het weekend automatisch afgeschreven.

Hoe lang blijven de bloemen van Bloemenvandeteler.nl staan?

De bloemen van Bloemenvandeteler.nl komen rechtstreeks van onze kwekers. Dit betekent dat bloemen niet onnodig lang op een tussentijdse plek blijven staan. De houdbaarheid van de bloemen verschilt natuurlijk van bloemsoort, maar blijven gemiddeld 7 dagen mooi. Veel klanten maken in de tweede week een nieuwe schikking in een leuke kleinere vaas van de bloemsoorten met de langste houdbaarheid.

Wanneer kan ik mijn boeket verwachten?

Abonnee geworden? Super leuk! Indien je je abonnement hebt besteld voor dinsdag middernacht kun je je eerste bos bloemen verwachten die vrijdag, uiterlijk zaterdag. Als je na dinsdag je tweewekelijkse abonnement hebt besteld dan start deze dus deze de week erna. Je ontvangt uiteraard een track&trace bericht van PostNL.

Eenmalige bos besteld voor iemand anders? Leuk dat je onze bloemen cadeau doet! Hier geldt ook: voor dinsdag middernacht besteld, vrijdag, uiterlijk zaterdag erna bezorgd. Uiteraard ontvang je een track& trace bericht. En tip: laat de krijger niet te lang in spanning over de gever!

Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

Je kunt contact met ons opnemen via de contactpagina.

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Je kunt ieder gewenst moment jouw tweewekelijkse bloemenabonnement stopzetten (uitgezonderd acties). Dit kan gemakkelijk in de overzichtspagina van jouw abonnement. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

Account

Ik ben mijn wachtwoord of inloggegevens kwijt

Je kan inloggen met zowel jouw gebruikersnaam als het email adres waarmee je geregistreerd staat bij ons. Indien je jouw wachtwoord kwijt bent kun je hier een nieuw wachtwoord aanvragen.