Skip to main content

Lief voor de zorg

Toen onze abonnee Jolanda schreef dat ze “graag een boeket wilde doneren aan de zorg”, wisten we het. Dit moeten we met elkaar steunen!

Laten we dit mogelijk maken! Samen met onze telers, leden en Bloemenvandeteler.nl.

Het plan:

In de 2e week van januari willen we zoveel mogelijk bloemen gaan doneren aan zorgpersoneel. Een vrachtwagen vol is de ambitie!

Hoe werkt de actie?

Onze telers helpen mee en doneren of leveren bloemen die week met korting. Het bloemenvandeteler team pakt ze kosteloos in.

Hoe kun jij bijdragen?

Je kon via QR code een bedrag overmaken, wij hebben de opbrengst volledig omgezet naar bloemen en het verpakkingsmateriaal. Door de donaties van de telers en het zelf inpakken is iedere €2,50 omgezet tot 1 boeket voor de zorg! Je kan nu niet meer doneren, omdat de actie voorbij is. We willen iedereen bedanken voor de mooie donaties.

Bedankt Telers!

We stellen een prachtig boeket samen in roze tinten met bloemen van telers die graag willen bijdragen.

We bedanken alvast:

  • Special Orchids, bedankt Wim Bos voor jullie donatie van de cymbidium orchidee
  • Kwekerij Zuidplas, bedankt Leen voor jullie bijdrage in vorm van sterk gereduceerde prijs van germini’s
  • Adomex, bedankt Erwin voor jullie donatie van het frisse groene blad in het boeket
  • Arend Roses, bedankt Annemieke voor jullie donatie van rozen
  • Tesselaar Alstroemeria’s, Rick en Karolien bedankt voor jullie donatie!
  • Helvoort Company, bedankt Bas voor het doneren van de Santini!

En er zullen zich nog meer telers gaan aansluiten !

Ze zijn er zo blij mee!

Bedankt voor al jullie donaties! In november en begin december is onze Marieke al in het klein begonnen en heeft boeketten gebracht naar het Fransicus Gasthuis en het IJsselland in Rotterdam. De ontvangst maakte veel los. Een reactie van de zus van Marieke (van ons team) Petra, IC verpleegkundige i.o.: “vorig jaar kregen we van alles en veel blijk van steun uit iedereen in Nederland. En nu we weer op een piek balanceren is dit zo’n lief gebaar, super bedankt voor de bloemen! Vooral het lieve kaartje deed ons veel.”

De meest verse bloemen van de teler bij jou in huis!

De meest verse bloemen van de teler bij jou in huis!

Direct van de teler

Onze bloemen kopen we direct bij de telers, zo houden we de keten kort. Dat komt ten goede van de prijs én je bloemen zijn supervers!

Flexibel abonnement

Pas via je account supereenvoudig je frequentie, bezorgdag of boeketmaat aan. En natuurlijk kun je pauzeren als je er niet bent

Een betaalbaar cadeautje voor jezelf

Bloemen online laten bezorgen is vaak zo duur. Dat kan best betaalbaar vinden wij! Jij verdient dit toch ook? Altijd een verrassing, altijd bloemen in huis.