Actievoorwaarden

Hoe werkt de win 10x een gratis bos actie?

In het kort: wij loten de winnaars.

Actievoorwaarden

 1. Deze winactie wordt uitgeschreven door Bloemenvandeteler.nl gevestigd te De Kwakel en is niet verbonden aan Facebook of Instagram.
 2. Deelname aan deze winactie is gratis. Deelname vindt plaats nadat de gebruiker zich heeft ingeschreven.
 3. De winactie loopt tot 21 november.
 4. Bij deze winactie worden er 10 bossen in de veldbloemenstijl verloot t.w.v. €14,99 onder de deelnemers die zich hebben ingeschreven via de actiepagina. Je maakt kans op de prijs als je 18 jaar of ouder bent en in Nederland woont. De prijs wordt naar een adres in Nederland verzonden.
 5. Door deelname aan de winactie verleent de winnaar aan Bloemenvandeteler.nl om zijn of haar naam (en eventuele foto) voor promotionele doeleinden met betrekking tot de winactie te gebruiken op Facebook en Instagram en in de nieuwsbrief van Bloemenvandeteler.nl.
 6. De persoonsgegevens die in het kader van deze winactie worden verkregen, worden uitsluitend gebruikt voor het versturen van de gewonnen prijs. De persoonsgegevens worden na ontvangst van de prijs verwijderd.
 7. De winnaar van een actie krijgt persoonlijk bericht via Facebook of Instagram. Wanneer de winnaar zich niet binnen 7 dagen na bekendmaking meldt, wordt er een nieuwe winnaar gekozen.
 8. Bij vermoeden van onrechtmatige deelname of fraude is Bloemenvandeteler.nl gerechtigd personen uit te sluiten van de winactie.
 9. Deelnemers die geen prijs hebben gewonnen, worden hiervan niet op de hoogte gesteld.
 10. Het gewonnen product is niet om te ruilen voor een ander product of geldbedrag.
 11. In gevallen waarin voorwaarden niet voorzien, zal een besluit worden genomen door Bloemenvandeteler.nl
 12. Bloemenvandeteler.nl kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de winactie wijzigen of aanpassen.
 13. Bloemenvandeteler.nl handelt met de winactie in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.  
 14. Door deelname aan de actie verklaart de deelnemer akkoord te gaan met bovenstaande actievoorwaarden.

 

Hoe zat het ook alweer als je ooit lid bent geworden met een gratis vaas actie?

We hebben een aantal keer een actie gevoerd met een gratis vaas. De voorwaarden hiervan werden in de advertentie en op de website gegeven ten tijde van de actie. Hier kun je nog eens nalezen.

 1. De gratis vaasactie was een actie waarin je tijdelijk een gratis vaas kreeg gedurende de actieperiode
 2. In deze actie kon je niet de vaas kiezen bij maat Lief, wij voegden die random toe voor de efficiëntie van het inpakproces
 3. Tijdens het lid worden met de actie is gecommuniceerd dat, anders dan in reguliere bestellingen, er een afnameverplichting is van minimaal 4 boeketten.
 4. Als je wil opzeggen voordat je 4 boeketten bij ons hebt afgenomen, dan kunnen wij de einddatum voor je instellen na de afname van 4 boeketten.
 5. Pauzeren is mogelijk natuurlijk voor 1 of 2 leveringen, daarna schakelt je abonnement weer aan en kun je zoals hierboven aangegeven opzeggen na de afname van 4 boeketten.

 

Hoe zit het met het voordeel op cadeaubossen?

Op cadeaubossen betaal je als actieve abonnee geen bezorgkosten. Dat maakt het versturen van cadeaubossen al snel 6 euro goedkoper dan de bekende andere bezorgers. NB, als abonnee in de pauze geldt dit voordeel momenteel niet.